You are here:

2N IP Style

Η ολοκαίνουργια ενδοεπικοινωνία βίντεο με οθόνη αφής 10″ έχει σχεδιαστεί για να τραβήξει τη προσοχή σε οποιαδήποτε πολυτελή κατοικία ή γραφείο υψηλών προδιαγραφών. Χρησιμοποιώντας τον επεξεργαστή AXIS ARTPEC-7, έχοντας κάμερα full-HD και τεχνολογία WaveKey, το 2N IP Style θα καθορίσει το μέλλον των ενδοεπικοινωνιών για τα επόμενα χρόνια.

Κατάλληλο για:

  • Μονοκατοικία/Βίλα
  • Μικρές ή μεγάλες πολυκατοικίες
  • Κτίρια γραφείων

 

> Full HD camera 5 Mpx

> Access control 3 σε 1: Τεχνολογία WaveKey, RFID card reader, πληκτρολόγιο για Smart Pin

> Face Zooming

Περιγραφή

 

Η κάμερα του μέλλοντος

Βελτιώστε τα project σας με μια ενδοεπικοινωνία, η οποία διαθέτει chip 5 MPx και μπορεί να χειριστεί πολλές ταυτόχρονες ροές full HD. Υποστηρίζει WDR και παρέχει έγχρωμη εικόνα, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ταχύτερος έλεγχος πρόσβασης για κινητά

Βασιστείτε στην τεχνολογία WaveKey. Με επιτυχία, ανοίξαμε τη πόρτα 15.000 φορές χρησιμοποιώντας 100 διαφορετικά τηλέφωνα. Έτσι, είμαστε βέβαιοι ότι στο 98% των περιπτώσεων, θα ανοίγετε την πόρτα σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο.

Κορυφαία οθόνη 10″

Διαθέτει υπέροχα γραφικά και η φωτεινότητα της οθόνης εγγυάται εξαιρετική αναγνωσιμότητα, ακόμη και στο άμεσο ηλιακό φως.

Εύκολη εγκατάσταση

Χάρη σε έναν νέο μηχανισμό εγκατάστασης και σε ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα κλίσης, η εγκατάσταση είναι πλέον μία πολύ εύκολη διαδικασία.

Τρεις τύποι πρόσβασης

Επιτρέπει στους χρήστες να αποφασίσουν οι ίδιοι πώς να παρέχουν έλεγχο ταυτότητας στην πόρτα χρησιμοποιώντας κινητό τηλέφωνο, κάρτα RFID ή κωδικό PIN. Όλα σε ένα προϊόν.

Πιστοποιημένη ανθεκτικότητα IP65 και IK08

Το γυαλί του 2N IP Style διασφαλίζει αντίσταση στη δυνατή βροχή, στη σκόνη, ακόμη και στις βανδαλιστικές επιθέσεις.

Προσαρμογή του UI στο project σας

Επιλέξτε ανάμεσα σε 2 διαφορετικούς τρόπους εμφάνισης του περιβάλλοντος εργασίας της ενδοεπικοινωνίας. Θα ικανοποιήσετε τις ιδιαιτερότητες των κτιρίων, διαμερισμάτων ή των γραφείων σας και θα τροποποιήσετε την εμπειρία του χρήστη στη τελειότητα.

Εκθαμβωτική εμφάνιση

Έχετε μια μεγάλη επιφάνεια μαρμάρινου πλακόστρωτου ή ένα σύγχρονο ρουστίκ μέταλλο στην είσοδο ενός κτιρίου; Το 2N IP Style θα τονίσει το σχεδιασμό και τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά του κτιρίου σας.

Security relay

Αυξάνει την ασφάλεια σας στο μέγιστο βαθμό, καθώς καθιστά μη προσβάσιμα τα καλώδια που μεταφέρουν ρεύμα και τελικά ανοίγουν την κλειδαριά.

Κλήση στο κινητό και στο tablet

Η υπηρεσία cloud My2N app επιτρέπει στο IP Verso να καλεί ένα κινητό τηλέφωνο ή ένα tablet.

SIP Support

Η υποστήριξη πρωτοκόλλου SIP διευκολύνει την ενσωμάτωση του θυρομεγαφώνου με IP τηλέφωνα και PBX από άλλους κατασκευαστές, χωρίς να χρειάζεται σύνδεση με τον διακομιστή.

Απομακρυσμένη παραμετροποίηση

Δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης σε όλες τις συσκευές σας μέσω ασφαλούς σύνδεσης στο cloud. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα χάρη στην δωρεάν υπηρεσίας μας παρέχοντας άμεση υποστήριξη στα αιτήματα των πελατών σας.

Φωτογραφία στο email

Σας επιτρέπει να στέλνετε μέσω email στιγμιότυπα που τραβήχτηκαν τη στιγμή της κλήσης.

Time profiles

Η λειτουργία αυτή σας επιτρέπει να ορίσετε την περίοδο ισχύος ενός αριθμού τηλεφώνου, μιας κάρτας RFID ή ενός κωδικού πρόσβασης.

Τροφοδοσία

Εξωτερική πηγή ρεύματος 12VDC ή PoE.

Παραγωγή και ανάπτυξη στην Ευρώπη

Για τη κατασκευή των μονάδων χρησιμοποιούνται υλικά πρώτης ποιότητας.