You are here:

2N IP Verso 2.0

Η δεύτερη γενιά της ενδοεπικοινωνίας IP με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως, διαθέτει κάμερα ευρείας γωνίας full-HD και νέο επεξεργαστή ARTPEC-7 που παρέχει προηγμένες δυνατότητες όπως η ανάγνωση QRcode. Απολαύστε την απαράμιλλη αρθρωτή προσαρμογή, την εξαιρετική ποιότητα εικόνας και μία μεγάλη ποικιλία μεθόδων πρόσβασης.

Κατάλληλο για:

  • Δημόσια και εμπορικά κέντρα
  • Μικρές ή μεγάλες πολυκατοικίες
  • Κτίρια γραφείων

 

> Πολυτελή αίσθηση χάρη στο «βουρτσισμένο» νικέλιο

> Εξαιρετική ευκρίνεια

> Ευελιξία πρόσβασης: μέσω κινητού ή QR codes

> Face zooming

 

Περιγραφή

Εξαιρετικό χρώμα

H full-HD κάμερα διατηρεί το χρώμα της εικόνας ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ενώ άλλες κάμερες μπορεί να χρειαστεί να μπουν σε νυχτερινή λειτουργία το βράδυ, η κάμερα του 2N IP Verso 2.0 διαθέτει λειτουργία έγχρωμης νυχτερινής όρασης ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι.

Ευέλικτη πρόσβαση: συμπεριλαμβανομένων των κωδικών κινητού και QR Codes

Εκτός από τις κλασικές μεθόδους πρόσβασης PIN και RFID, το 2N IP Verso 2.0 προσφέρει γρήγορη και αξιόπιστη πρόσβαση μέσω της εφαρμογής WaveKey για κινητά αλλά και μέσω QR Code. Ιδανικό για one-off διαπιστευτήρια.

Τρεις επιλογές εγκατάστασης

Επιλέξτε την μέθοδο πρόσβασης που ταιριάζει καλύτερα στο project σας. Τοποθετήστε το 2N IP Verso 2.0 είτε σε τοίχο (χωνευτά ή επιτοίχιο), είτε σε γυαλί.

Ελάχιστες απαιτήσεις αποθήκευσης

Η τεχνολογία Zip stream της Axis μειώνει κατά 50% μέσο όρο τις ροές Full-HD bitrate και τις απαιτήσεις αποθήκευσης σε σύγκριση με το H.264.

Ασυναγώνιστη διαύγεια

Ο φακός με δυνατότητα WDR εξισορροπεί τις σκηνές με μεγάλη διακύμανση μεταξύ φωτεινών και σκοτεινών περιοχών.

Ατελείωτες δυνατότητες

Φτιάξτε το 2N IP Verso 2.0 σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη. Έρχεται είτε σε νίκελ είτε σε μαύρο φινίρισμα και σας επιτρέπει να συνδυάσετε 20 διαφορετικά modules για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό θυρομεγάφωνο.

Υψηλής αντοχής σασί

Το νέο σασί, κατασκευασμένο από ανθεκτικό ανοδιωμένο αλουμίνιο, είναι εξαιρετικά δυνατό. Θα κρατήσει τέλεια το σχήμα του κατά την εγκατάσταση, ακόμη και σε ανώμαλες επιφάνειες, χωρίς ούτε ένα βαθούλωμα.

Σύστημα access control στην πόρτα

Το 2N IP Verso δεν επιτρέπει την είσοδο μη εξουσιοδοτημένων προσώπων. Με αυτό τον τρόπο αυξάνει το επίπεδο ασφάλειας στον χώρο.

Security relay

Αυξάνει την ασφάλεια σας στο μέγιστο βαθμό, καθώς καθιστά μη προσβάσιμα τα καλώδια που μεταφέρουν ρεύμα και τελικά ανοίγουν την κλειδαριά.

Κλήση στο κινητό και στο tablet

Η υπηρεσία cloud My2N app επιτρέπει στο IP Verso να καλεί ένα κινητό τηλέφωνο ή ένα tablet.

SIP Support

Η υποστήριξη πρωτοκόλλου SIP διευκολύνει την ενσωμάτωση του θυρομεγαφώνου με IP τηλέφωνα και PBX από άλλους κατασκευαστές, χωρίς να χρειάζεται σύνδεση με τον διακομιστή.

Απομακρυσμένη παραμετροποίηση

Δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης σε όλες τις συσκευές σας μέσω ασφαλούς σύνδεσης στο cloud. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα χάρη στην δωρεάν υπηρεσίας μας παρέχοντας άμεση υποστήριξη στα αιτήματα των πελατών σας.

Φωτογραφία στο email

Σας επιτρέπει να στέλνετε μέσω email στιγμιότυπα που τραβήχτηκαν τη στιγμή της κλήσης.

Time profiles

Η λειτουργία αυτή σας επιτρέπει να ορίσετε την περίοδο ισχύος ενός αριθμού τηλεφώνου, μιας κάρτας RFID ή ενός κωδικού πρόσβασης.

Τροφοδοσία

Εξωτερική πηγή ρεύματος 12VDC ή PoE.

Παραγωγή και ανάπτυξη στην Ευρώπη

Για τη κατασκευή των μονάδων χρησιμοποιούνται υλικά πρώτης ποιότητας.