You are here:

2N Indoor Touch 2.0

Το 2N Indoor Touch 2.0 συνδυάζει την πολυτέλεια, τον άψογο σχεδιασμό και τον εύκολο χειρισμό. Είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τα θυρομεγάφωνα της σειρά 2N, με οθόνη αφής η οποία δέχεται βιντεοκλήσεις. Με μία ματιά στην οθόνη, δείτε ποιος στέκεται στην πόρτα σας, ξεκινήστε την επικοινωνία μαζί του, ξεκλειδώστε ή ανοίξτε τα φώτα της εισόδου σας.

Κατάλληλο για:

  • Κατοικίες
  • Κτίρια Γραφείων
  • Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

 

> Ανθεκτική οθόνη αφής 7” HD

> Ενσωμάτωση με home automation systems

> Βραβευμένο design

 

Περιγραφή

Ανθεκτική οθόνη αφής 7″ HD

Η έγχρωμη οθόνη αφής 7” παρέχει λεπτομερή εικόνα των επισκετών. Η επιφάνεια είναι από σκληρυμένο γυαλί (tempered glass) για μέγιστη αντοχή και προστασία από γρατσουνιές και χτυπήματα κατά την καθημερινή οικιακή χρήση.

Ελκυστικό και βραβευμένο design

Η 2N απέσπασε το βραβείο Red Dot Design Award για τον σχεδιασμό της μονάδας απάντησης Indoor Touch 2.0.

HD ποιότητα ήχου με ειδική λειτουργία για μείωση του περιβαλλοντικού θορύβου

Το 2N Indoor Touch 2.0 παρέχει υψηλή ποιότητα ήχου ακόμα και σε θορυβώδες περιβάλλον. Χρησιμοποιεί κωδικοποιητή ήχου HD και σύστημα για την μείωση του περιβαλλοντικού θορύβου.

Εύκολη ενσωμάτωση στο home automation system

Συνδέστε εύκολα τη μονάδα απάντησης με το υπάρχον σύστημα οικιακού αυτοματισμού. Επίσης υπάρχουν προεγκατεστημένες εφαρμογές της Axis.

Μήνυμα μέσω βίντεο

2N Indoor Touch 2.0 θα απαντήσει στις κλήσεις των επισκεπτών ακόμη κι αν δεν βρίσκεται κάποιος στο σπίτι. Μέσω ηχογραφημένου μηνύματος, θα προτρέψει τον επισκέπτη να αφήσει μήνυμα το οποίο περιλαμβάνει και βίντεο από την είσοδο.

Υποστηρίζει το κουδούνι της εξώπορτας

Αποχαιρετήστε τα πρόσθετα ηλεκτρονικά και εξοικονομήστε χρήματα μ’ ένα παραδοσιακό κουδούνι εξώπορτας. Συνδέστε το κουμπί του κουδουνιού απευθείας στο 2N Indoor Touch 2.0.

Τροφοδοσία

Εξωτερική πηγή ρεύματος ή PoE.

Παραγωγή και ανάπτυξη στην Ευρώπη

Για τη κατασκευή των μονάδων χρησιμοποιούνται υλικά πρώτης ποιότητας.