2N IP One

2N IP One. To νέο μοντέρνο, ανθεκτικό θυροτηλέφωνο IP με Full HD κάμερα, φωτιζόμενο κουμπί και υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες.

2N IP One – Το πιο πρόσφατο σύστημα θυροτηλεφώνου IP της 2N

Δεν χρειάζονται μόνο οι πολυκατοικίες έξυπνο έλεγχο πρόσβασης – και οι οικογένειες επιθυμούν ένα σύγχρονο σπίτι με ασφάλεια και άνεση. Για αυτήν την κατηγορία, η 2N έχει τώρα κυκλοφορήσει το νέο IP One.

Ο απλός και μοντέρνος σχεδιασμός του 2N IP One εκπέμπει κομψότητα με το λεπτό προφίλ του, τις στρογγυλεμένες γωνίες και τις τρεις πολυτελείς επιφάνειες σε μαύρο, γκρι και μπρονζέ. Το προσαρμόσιμο, οπίσθιο φωτιζόμενο κουμπί χωρίς επιγραφή, που μπορεί να απεικονίσει όλο το φάσμα RGB, δείχνει την κατάσταση του θυροτηλεφώνου με μια ματιά – αν είναι σε αναμονή, χτυπάει, κάνει κλήση ή υποδεικνύει ότι η πόρτα είναι ανοιχτή.

Το 2N IP One είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και διαθέτει τις πιστοποιήσεις IP66 και IK08, για να αντέχει σε βανδαλισμούς, νερό και σκόνη. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανθεκτικό αλουμίνιο, η αντοχή του είναι ασυναγώνιστη.

Επιπλέον, το σύστημα θυροτηλεφώνου είναι εξοπλισμένο με συνεχή παρακολούθηση σε Full HD, καθώς η κάμερα Full HD του θυροτηλεφώνου ειδοποιεί αμέσως τους κατοίκους όταν ανιχνεύει κίνηση ή αυξημένο θόρυβο και καταγράφει άμεσα τα γεγονότα στον εξωτερικό χώρο. Επίσης, διαθέτει προσαρμοσμένη μεγέθυνση προσώπου, που εξασφαλίζει ότι οι κάτοικοι έχουν μια κρυστάλλινα καθαρή εικόνα από το ποιος βρίσκεται μπροστά στην πόρτα!

Συνδυάστε το 2N IP One με τη νέα εσωτερική μονάδα 2N Clip για το σπίτι σας

Φέρτε άνεση και ασφάλεια και στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Μια τέλεια προσθήκη στο σύστημα θυροτηλεφώνου IP One σας είναι το  νέο 2N Clip. Το 2N Clip είναι εύκολο στην εγκατάσταση, προσφέρει οθόνη 4,3″ και πολύ καλή ποιότητα εικόνας.

Share this post
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Print