2N VoiceBlue Next

SKU: VoiceBlueNext

Το 2N VoiceBlue Next, o διάδοχος του 2N VoiceBlue Lite Gate, ανήκει στη νέα γενιά των VoIP gateways και μπορεί να προσφέρει σημαντική μείωση του κόστους των κλήσεων σας προς κινητά δίκτυα και είναι συμβατό με ένα ευρύ φάσμα IP PBXs. Το εύχρηστο περιβάλλον του μέσω του web interface, σας επιτρέπει να ρυθμίσετε γρήγορα τη διασύνδεση VoIP καθώς και την ίδια πύλη.

Περιγραφή

Το 2N VoiceBlue Next σχεδιάστηκε με στόχο να μειώσει το κόστος όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό γίνεται κατευθύνοντας την κλήση ανάλογα με το χρόνο σας, προπληρωμένο ή δωρεάν. Η υπηρεσία επανάκλησης μειώνει τα τέλη περιαγωγής στα ταξίδια στο εξωτερικό. Εάν η εταιρεία σας έχει άλλα υποκαταστήματα σε πολλές χώρες, θα μπορείτε να καλέσετε τα τοπικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας εντελώς δωρεάν με τη χρήση του VPN.

Σε σύγκριση με τα προϊόντα των ανταγωνιστών μας, το 2N VoiceBlue Next σας προσφέρει ένα μοναδικό πλεονέκτημα – το 2N Mobility Extension – με την οποία το κινητό σας τηλέφωνο μετατρέπεται πλήρως σε σταθερή γραμμή και έχει όλα τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου του γραφείου σας, όπως παράδειγμα την ικανότητα να μεταφέρεται μια κλήση σε ένα συνάδελφο στην εταιρεία σας.