You are here:

2N Indoor Talk

Απαντήστε στους επισκέπτες σας από την άνεση του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας το 2N Indoor Talk. Μια κομψή και εύκολη στη χρήση συσκευή απάντησης των κλήσεων με HD ποιότητα ήχου. Ο απόλυτα καθαρός ήχος που θα λαμβάνετε θα σας δίνει την αίσθηση πως ο συνομιλητής σας βρίσκεται ακριβώς δίπλα σας.

Επιλέξτε ανάμεσα σε 10 διαφορετικούς ήχους κλήσης ή ενεργοποιήστε τη λειτουργία ‘Do not Disturb’ τις ώρες που χρειάζεστε ησυχία.

 

Κατάλληλο για:

  • Κατοικίες
  • Κτίρια Γραφείων
  • Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

 

> Πολυτελής σχεδιασμός και υλικά

> Διαμόρφωση ανάλογα με τις απαιτήσεις σας 

> HD ποιότητα ήχου με υψηλή ένταση

Περιγραφή

Εύκολη λειτουργία και χρήση ακόμη και για άπειρους χρήστες

Η αποδοχή κλήσεων, το άνοιγμα θυρών, η εμφάνιση αναπάντητων κλήσεων ή η μετάβαση σε αθόρυβη λειτουργία δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Τα μεγάλα, έγχρωμα κουμπιά με οπίσθιο φωτισμό κάνουν την διεπαφή διαισθητική και εύκολη στη χρήση.

Ρύθμιση παραμέτρων μέσω διεπαφής web

Η ρύθμιση όλων των εγκατεστημένων μονάδων, η δημιουργία ενός καταλόγου και η αναβάθμιση του υλικού και λογισμικού μπορούν όλα να πραγματοποιηθούν μέσω της διεπαφής web, τόσο από το τοπικό δίκτυο όσο και εξ αποστάσεως χρησιμοποιώντας την υπηρεσία 2N Remote Configuration.

HD ποιότητα ήχου με ειδική λειτουργία για μείωση του περιβαλλοντικού θορύβου

Το 2N Indoor Compact προσφέρει την τέλεια εμπειρία κατά την επικοινωνία με τους επισκέπτες. Χρησιμοποιεί κωδικοποιητή ήχου G.722 HD, ξεχωριστή έξοδο ηχείων και σύστημα για την μείωση του περιβαλλοντικού θορύβου.

Επιτοίχια ή εντοιχιζόμενη εγκατάσταση

Το κουτί εγκατάστασης για την εντοιχιζόμενη τοποθέτηση σας επιτρέπει να πετύχετε μια οριζόντια θέση, ακόμη και σε ανακριβή πλινθοδομή, γυρίζοντας ελαφρώς την οθόνη. Εάν δεν μπορείτε να τρυπήσετε, επιλέξτε το κουτί της επιτοίχιας τοποθέτησης.

Επιφάνεια σχεδιασμένη με σκληρυμένο γυαλί (tempered glass)

To γυαλί είναι χημικώς σκληρυμένο στους 420°C  για μέγιστη αντοχή και προστασία από γρατσουνιές και χτυπήματα κατά την καθημερινή οικιακή χρήση.

Σύνδεση της μονάδας σε λίγα δευτερόλεπτα

Η δομημένη καλωδίωση που είναι χαρακτηριστική στα σπίτια σήμερα, καθιστά δυνατή την απλή σύνδεση του 2N Indoor Compact απευθείας στο σύστημα. Η τροφοδοσία της συσκευής μέσω PoE και η επικοινωνία διασφαλίζονται άμεσα.

Ενσωμάτωση στο σύστημα Smart Home

Μπορείτε να ενσωματώσετε μέχρι και 6 διαφορετικές εντολές HTTP όπως η κλήση του ανελκυστήρα, η ενεργοποίηση του κλιματισμού,  φώτα ή την κλήση του ανελκυστήρα και να τις στείλετε από την οθόνη του reader σας.

Τροφοδοσία

Εξωτερική πηγή ρεύματος ή PoE.

Παραγωγή και ανάπτυξη στην Ευρώπη

Για τη κατασκευή των μονάδων χρησιμοποιούνται υλικά πρώτης ποιότητας.